Loading...
Glasservice 2017-03-23T16:05:28+00:00

Glasreparatie

Als u een kapotte ruit heeft neem dan contact met ons op en wij dragen er zorg voor dat uw kapotte ruit met spoed wordt gerepareerd. Glashandel Zantman Delft biedt, indien nodig, dag en nacht service zodat u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag op ons kunt rekenen!

Glaszetten is iets voor de vakman!

Door onze jaren lange ervaring en diversiteit in ons vak zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten glas en glas in lood. Wij plaatsen glas volgens de laatste NEN-normen. U kunt er dus van op aan dat het glas vakkundig geplaatst is en u krijgt 10 jaar garantie op de door ons geleverde en geplaatste isolatieglas.

Glasverzekering

Door onze glasheldere en scherpe prijzen worden onze facturen bij nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen geaccepteerd.

Ons werkgebied

Ons werkgebied bestrijkt naast Delft de volgende plaatsen:

Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, Maassluis, Wateringen, Poeldijk, Kwintsheul, Naaldwijk, Scheveningen, Voorschoten, Leidschendam, ’s Gravenzande, Monster, De Lier, Hoek van Holland, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Schiedam, Vlaardingen, Bleiswijk, Voorburg, Wassenaar, Moerkapelle, Benthuizen en Waddinxveen.

Wat onze klanten zeggen:

Erg blij met het glas in mijn nieuwe schuurdeur. Goed advies dit gelaagde glas met matte folie. Geen gedoe meer met plakfolie wat los laat.
Yvonne De Ruijter - van der Veer
Erg tevreden met de nieuwe ramen voor onze voordeur. Geen lek glas meer, fijn! Snel geregeld met Zantman, prettig in samenspraak met de schilder die ook aan het werk was. Dank!
Patricia Haak
Zeer tevreden over de geleverde producten en manier van werken van Glashandel Zantman. Niet alleen werd er netjes gewerkt en werd alles aan het einde van de dag keurig opgeruimd, de jongens waren uitermate vriendelijk en behulpzaam!
Sandra Vos