Loading...
vacature glaszetter 2017-05-21T08:49:05+00:00

Vacature

Vakmanschap, kwaliteit en service zijn kenmerkend voor Glashandel Zantman B.V.
Glashandel Zantman is lid van de Glas Branche Organisatie, onderdeel van Bouwend Nederland, en speelt in op de meest nieuwe en innovatieve ontwikkelingen in de glasbranche. Wij zijn een allround glasbedrijf dat alle facetten van een eigentijds glasbedrijf verzorgt, zowel voor de particuliere als zakelijke markt. Wegens uitbreiding zijn wij direct opzoek naar:

Allround of Leerling Glaszetter

38 uur per week


Inhoud van de functie

Het betreft allround werkzaamheden in zowel nieuwbouw als bestaande woningen en kantoorpanden, met gevarieerde glassoorten, monteren van glasconstructies, het plaatsen van alle soorten glas en glas in lood, zowel binnen- als buitenwerk. Nieuwe ruiten plaatsen, netjes afwerken en kwaliteit leveren. De werkzaamheden worden zelfstandig dan wel in teamverband uitgevoerd. Je beschikt over goede sociale vaardigheden om effectief met klanten en collega’s te kunnen communiceren. Je bent geordend en netjes en gestructureerd werken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent goed op de hoogte van de relevante milieu-, arbo- en veiligheidsregels. Een bedrijfsbus met gereedschap en materialen staat ter beschikking.

Gewenst profiel

· Bouwkundige opleiding VMBO / LTS of hoger en/of vakgerichte certificaten  (niet vereist)
· Ruime aantoonbare ervaring als glaszetter, minimaal 3 jaar ervaring  (niet vereist)
· Goede omgang met collega’s
· Representativiteit naar opdrachtgevers
· In bezit van rijbewijs B E
· Geen 9 tot 5 mentaliteit
· Bij voorkeur in bezit van VCA certificaat   (niet vereist, wel bereidheid tot behalen)
· Bereidheid tot het draaien van consignatiediensten betreffende onze 24 uurscalamiteitendienst. In het kader hiervan is het van belang om in een straal van max.15 km rond Delft te wonen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris is conform de cao van de Glas Branche Organisatie.

Meer informatie

Voor vragen over de functie kan je bellen met Gertjan Zantman via 015-2624777.
Je kunt jouw sollicitatiebrief inclusief CV zenden aan: Glashandel Zantman B.V. t.a.v. M. van Leeuwen, Rotterdamseweg 362, 2628 AT Delft of via info@zantmanbv.nl.

Denk jij dat je bij ons past, neem dan snel contact met ons op. Wij hopen je in ons team te mogen verwelkomen.